Joyce Z. Wazirali


Wij zitten niet in een tijdperk van veranderingen.
Wij zijn de scheppers,
staand op de drempel van
een nieuw tijdperk van gezondheid, geluk en vre(ug)de.

– Joyce Z. Wazirali –Mijn naam is Joyce Z. Wazirali. Ik ben spreekster, auteur en expert op het gebied van Eenheid Bewust Leiderschap®, een paradigma voor interafhankelijke groei en transformatie.

Sinds 1988 help ik individuen, leiders en organisaties groeien en transformeren waardoor ze gezonder, gelukkiger en vre(ug)de voller worden. Met verschillende interventietools werk ik op rationeel-, fysiek-, sociaal-emotioneel-, spiritueel- en op zielenniveau.

Door mijn geboorte in Suriname, een land met diversiteit op vele gebieden, ben ik opgegroeid in een smeltkroes van natuur (Amazone), culturen, godsdiensten, talen en gewoonten. Hier ligt de basis van mijn kijk op de wereld waarbij alles en iedereen een functie heeft en interafhankelijk samenleeft. Sinds mijn jeugd heb ik ervaren en geleerd hoe verschillende culturen door elkaars sterkten over te nemen, een nieuw en vreedzaam cultuur kunnen vormen.

Sinds mijn 10e jaar woon ik in Nederland en heb mij door middel van opleidingen en ervaring verder ontwikkeld tot wie ik nu ben. Vanuit mijn kernwaarden gezondheid en geluk heb ik diverse opleidingen gevolgd en ervaring opgedaan. In mijn zoektocht naar wat mensen en organisaties ongezond en ongelukkig maakt en hoe dat te veranderen, heb ik de volgende opleidingen gevolgd.

Klinisch Chemisch Analiste, Egyptische Cartouche-master (energiewerk), Certificerende Accountant, Medische Basiskennis, NLP-trainer, Systemisch-Dynamische Opstellingen met families- en (organisatie)systemen volgens Bert Hellinger, Arbeids- en Organisatiepsychologie, Consultancy en Procesbegeleiding / facilitator voor zelfsturende teams , lerende organisaties en organisatieontwikkeling, Appreciatie-Inquiry (Universiteiten Hasselt, Leuven, Cleveland Ohio), gecertificeerd Kernkwadrantentrainer en -Talentcoach.

Missie

Eenheid Bewust Leiderschap® biedt maatwerk-begeleiding op het gebied van leiderschap, voor de groei van: gezondheid, geluk en vre(ug)de van individuen en systemen (organisaties van mensen).

Door obstakels en spanningen te gebruiken om verborgen potentieel vrij te maken voor persoonlijke groei en groepsontwikkeling.

Samen bewandelen we nieuwe wegen om crisissen op persoonlijk, cultureel en professionele vlak vanuit Eenheid Bewust Leiderschap® te overwinnen en te transformeren.