‘Eenheidsbewust leven is als
kijken naar je omgeving alsof
je in je spiegel kijkt.’

– Albert Einstein –

 

Algemeen

Als personen komen we allemaal wel eens in moeilijke situaties terecht of treffen mensen aan die het ons moeilijk maken. Als het ene opgelost is, komt het volgende weer om de hoek kijken. Het wordt een patroon dat zich steeds herhaalt en dan nog in verschillende leefgebieden (contexten) in ons leven. Zoals privé, zakelijk, met vrienden, etc..

Als directeur, leidinggevende, hulpverlener, leerkracht, partner of ouder heb je te maken met een groep mensen waar je verantwoordelijk voor bent. Door allerlei factoren kan er een dynamiek in de groep ontstaan wat zorgt voor spanning. Wat je ook doet, de spanning steekt steeds de kop op als een veelkoppige monster.

De kans is groot dat je tot op heden de oplossingen hebt gezocht vanuit het oude paradigma van het dualisme. Vanuit de overtuiging dat je los staat van je omgeving en de oplossing bij de ander ligt. Dat is helaas niet zo.

Volgens Eenheid Bewust Leiderschap® zijn wij allemaal met elkaar verbonden, beïnvloeden elkaar (on)bewust voortdurend waarbij onze buitenwereld een weerspiegeling van onze binnenwereld is. Dat betekent dat als je je buitenwereld wil veranderen, de oplossingen in je binnenwereld zal moeten zoeken.

Eenheid Bewust Leiderschap® geeft antwoorden, inzichten en mogelijkheden om obstakels en spanningen te gebruiken voor groei en transformatie. Het is confronterend (op een positieve manier) en vraagt om voortdurend zelfreflectie, zelf-inspectie en transformatie.

Als je éénmaal bewust wordt van de werking van Eenheid Bewust Leiderschap®, waarneemt en integreert in je leven, zal je steeds dichter bij je absolute geluk komen. Een geluksgevoel ongeacht de omstandigheden waarin je je bevindt.

De leergangen Eenheid Bewust Leiderschap® bestaat uit drie opeenvolgende modules:

Persoonlijk Leiderschap
Cultureel Leiderschap
Professioneel Leiderschap

Uit ervaring blijkt dat vele mensen door gebeurtenissen in hun leven, het contact met hun essentie zijn kwijtgeraakt wat zich vaak uit in de vorm van onbalans of ziektes zoals: burn-out, depressie, hoog sensitief of prikkelgevoeligheid, verhoogde stress niveau, slapeloosheid, zorgen en piekeren, concentratie problemen, vermoeidheid.

Leergang Persoonlijk Leiderschap is voor een ieder die wil leren om vanuit Eenheid Bewust Leiderschap® zijn of haar eigen Leiderschap in het leven te nemen en te groeien naar hun eigen essentie en absolute geluk.

Herken je dit?

Je gaat op vakantie en je voelt je gelukkig. Je zou het liefst niet meer naar huis willen gaan want dan ben je het geluksgevoel kwijt. Of je koopt iets nieuws en je voelt je helemaal gelukkig. Na verloop van tijd ebt dat geluksgevoel weer weg. En je bent op zoek naar iets nieuws om je weer gelukkig te voelen. Elke keer duurt het maar tijdelijk en ergens diep van binnen verlang je naar een voortdurende geluksgevoel of dat je er weer snel bij kunt komen zonder het buiten jezelf te zoeken.

Iemand zegt iets ‘onaardigs’ tegen jou en weg is je geluksgevoel. Je kunt de hele dag alleen maar aan de ‘onaardige’ woorden en die bewuste persoon denken. Je komt mensen tegen die je niet eens kent en al bij voorbaat loop je met een grote bocht om hen heen.

Je belandt steeds in bepaalde situaties waarbij bepaalde patronen zich steeds blijven herhalen. Zoals: buitengesloten voelen, er overal alleen voor staan, altijd voor anderen klaarstaan ook als het niet uitkomt, geen néé durven zeggen, moeite om hulp te vragen, je draagt grote geheimen met je, je bent op zoek naar je levenspad en levensmissie, je loopt met vraagstukken over je carrière, op zoek naar je talenten, wil vanuit je essentie leven, je hebt hard je best gedaan om van de ene ‘plaaggeest’ af te komen of de volgende staat al op de stoep.

Wat je ook doet, de obstakels en patronen blijven zich in je leven herhalen. Ondertussen kost het je veel tijd en energie en elke keer als je een stap vooruit zet, wordt je een paar stappen achteruit getrokken.

Werkwijze

De leergang Persoonlijk Leiderschap bestaat uit 7 stappen en duurt één jaar. Gedurende 10 maanden is er één dag per maand een groepssessie. Tussen de groepssessies door vinden er individuele coaching- en counselingssessies plaats.

De groep bestaat uit minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers.

Deelname mogelijkheden

1. Groepsleergang aangevuld met individuele coaching
2. Individuele leergang

Voorwaarden

Je staat open:
• Om te leren van situaties en relaties
• Voor zelfreflectie en interventies om patronen te doorbreken
• Voor de creatie van eigen gezondheid, absolute geluk en vre(ug)de in het leven
• Om te verbinden met anderen
• Om een voorbeeld voor anderen te zijn

Rode draad

De leergangen bestaan uit theorie en praktijk over Eenheid Bewust Leiderschap® en integratie in het dagelijks leven.

Voordelen

Door de theorie en praktijk van Eenheid Bewust Leiderschap® in je dagelijks leven te integreren, wordt het gemakkelijker situaties te overzien en doorzien, keuzes te maken, je eigen potentieel te laten groeien en dichter bij je absolute geluk te komen.
Spreekt de leergang persoonlijk leiderschap je aan of heb je vragen? Neem dan gerust contact op.

Aanmelding

Na aanmelding volgt een intake gesprek waarvan het eerste half uur gratis is.

    Kies datum of selecteer anders: