Joyce is een inspirerende, intelligente en krachtige healer, coach en schrijver.

Enkele jaren geleden heb ik een familieopstelling bij haar gedaan. Ik was blij verrast. Ze werkt met integriteit, mededogen en een verfijnde directheid. Ze kan totaal ‘out of the box’ denken. In korte tijd creëert ze een veilig platform waar je voelt dat je kwetsbaar en open kunt zijn. Ze weerspiegelde enkele problemen die ik had en ik kon de positieve effecten van de sessie zelfs maanden later voelen.

Er was een ’terughoudendheid’ in mijn creativiteit en Joyce opende een deur voor mij waar ik het meeste uit mijn potentieel kon halen. De resultaten achteraf waren verbluffend. Ik publiceerde met succes mijn boek waarbij nog andere wonderen gebeuren.

Ik heb tijdens mijn carrière als actrice & schrijfster veel healers en coaches mogen ontmoeten, maar ze staat aan de top! Ik raad haar ten zeerste aan.

– Manouk van der Meulen, Zweden –

Joyce heeft een zeer krachtig vermogen om te begrijpen wat er achter het probleem of gedrag zit dat je presenteert. Ze is vrij om haar bewustzijn te veranderen en heeft daardoor krachtige zintuigen ontwikkeld waardoor ze zich kan afstemmen op het hele systeem dat een persoon beïnvloedt. Of het nu de persoon in kwestie of het familiesysteem is. Maar ook wat het universele veld te bieden heeft.

Na slechts één sessie met Joyce voelde ik me emotioneel opgelucht en vol inzicht. Het had een deur geopend voor transformatie.

Wat je ook zoekt; persoonlijke groei, inzicht of zelfs een spiritueel ontwaken. Dit is een goed begin.

– Jenny Levitt – Sanders, Nederland –

Joyce is een zeer professionele coach met een zeer hoge emotionele empathie. Ik denk dat dit de tools zijn die je in de toekomst nodig hebt om succes en maatschappelijk engagement te combineren.

Haar werk is niet alleen relevant in het huidige moment, maar werkt ver daarbuiten. Het resultaat van haar werk is tastbaar in de toekomst en binnen verschillende contexten in het leven van mensen.

Voor mij was het belangrijkste punt van mijn contact met Joyce haar warme gevoel, gecombineerd met haar professionele werk. Ik zou haar aan iedereen aanbevelen, die iets in het leven wil veranderen of ergens vastzit. Je komt er anders uit dan dat je binnenkwam.

– Frank Klose, Mallorca (Spanje) –

Een met warmte, alert, open, analytisch en aandachtig luisteren naar ‘het’ ongenuanceerde gegeven van de client, kan Joyce door middel van lichaamswerk en vakkundigheid ‘het’ ongenuanceerde onthullen naar een hernieuwde realiteit. Vrij van stigma en dogmatische ballast. Met een helicopterview en empathische welbespraaktheid, brengt ze datgene wat verborgen was aan het licht.

– Gemma Huijbregts, Nederland –

Ervaring met het Talenten spel:

Met de speciale begeleiding van Joyce Wazirali heb ik mijn talenten met haar kunnen verdiepen en verkennen. Het was een reis vol briljante inzichten geworden die me veel heeft geholpen om dichter bij mijn ‘eigen zelf’, mijn talenten en mijn levenswensen, mijn missie te komen. Ik werd me meer bewust van hoe ik mijn missie kon vormgeven. Joyce heeft de gave om de juiste vragen te stellen op het moment dat ik inzichten miste of niet duidelijk was over mijn talenten.

Dat maakte dat ik ‘Eureka’-momenten ervaarde. Haar vragen brengen je tot je diepste wijsheid! Het Talenten spel heeft mij meer zelfvertrouwen, innerlijke rust, betere focus en positieve energie gegeven.

Beste Joyce, mijn hartelijke dank voor je gepassioneerde en liefdevolle begeleiding op mijn levenspad: mijn Talenten, Levensboom en Missie zullen volgend jaar zeker met mij mee reizen!

– Susan Steenhuis, Nederland –